Searching...

Έστελνε τα ναρκωτικά με κούριερ






Με κούριερ έστελνε τα ναρκωτικά, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε μπαρ της Χαλκιδικής, 29χρονος διακινητής ψυχοτρόπων ουσιών από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη σήμερα.

Στο σπίτι του 29χρονου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πέραν της ποσότητας 52γραμμαρίων μεφεδρόνης (του γνωστού ως «ΜΙΑΟΥ» ή ναρκωτικού των κλάμπ) που επιχείρησε να αποστείλει με δέμα σε 42χρονο συνεργό του στη Χαλκιδική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ακόμη δέμα μεφεδρόνης (ΜΙΑΟΥ) βάρους 890 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια, ζυγαριά ακριβείας και υλικά…συσκευασίας και αποστολής (φάκελοι αλληλογραφίας, νάυλον σακούλες κ.ά.), δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τους οποίους πραγματοποιούσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παράνομες συναλλαγές κ.ά.

Δικογραφία σχηματίστηκε περαν του συλληφθέντα διακινητή και σε βάρος του 42χρονου υποψήφιου παραλήπτη του δέματος από τη Χαλκιδική, ο οποίος συνελήφθη επίσης.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης, συνελήφθη και ένας 37χρονος υπήκοος Νιγηρίας, ο οποίος καλλιεργούσε ινδική κάνναβη σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή έξω από την πόλη. Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξι κιλά και 258,8 γραμμάρια αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 143 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!