Searching...

Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» Χριστουγεννιάτικο BAZAAR






ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR
12 &13 Δεκεμβρίου 2015

Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο»
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ
(Βιθυνίας 30, Κάτω Τούμπα)

Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο" διοργανώνει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και σας καλεί σε ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις!

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Σωματείου, Βιθυνίας 30 - Κάτω Τούμπα. Ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Στο Bazaar θα βρείτε όμορφα και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, κατασκευές και προϊόντα φτιαγμένα όλα με μεράκι και φαντασία από τα Τμήματα και τα εργαστήρια του Σωματείου. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε βιολογικά και σπιτικά εδέσματα.

Το διήμερο θα πλαισιώνουν πολλά μουσικά σχήματα της πόλης όπως οι Άγγελοι του Τσιτσάνη, οι Baildsa, οι Lemonade on Stage, οι The Meanwhiles, οι Speakisies' Swing Band η μπάντα του Δήμου Αμπελοκήπων, η ορχήστρα σαξοφώνων KuKluxSax και άλλοι, δίνοντας το ρυθμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα!
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του διημέρου μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα www.drasigiatokatiallo.gr

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ":
Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο" δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στην εκπαίδευση, απασχόληση και ψυχαγωγία ατόμων με αναπηρία, μέσα από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).

Βιθυνίας 30 - Κάτω Τούμπα
(περιοχή Μπότσαρη-Παπάφη)
T 2310 838 790
E mail@drasigiatokatiallo.gr
www.drasigiatokatiallo.gr
----
Συγκοινωνία ΟΑΣΘ:
Γραμμή 11, Στάση Δουκάκη
Γραμμή 30, Στάση Αγ. Θεράποντας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!