Searching...

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την Πρωτομαγιά


Έκτακτα μέτρα λαμβάνει από αύριο μέχρι την Πρωτομαγιά η τροχαία για τη διευκόλυνση όσων κατοίκων από τη Θεσσαλονίκη ταξιδέψουν στην περιφέρεια. Χθες ανακοινώθηκαν ειδικά μέτρα τροχαίας και απαγορεύσεις, με αυστηρούς ελέγχους στις επικίνδυνες παραβάσεις.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της τροχαίας Θεσσαλονίκης αύριο από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την αερογέφυρα της Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας από τη χιλιομετρική θέση 11+340 μέχρι τη χιλιομετρική θέση 97+650.
Οι ίδιες απαγορεύσεις θα ισχύσουν και την Πρωτομαγιά ακριβώς στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, δηλαδή στις δύο εισόδους της Θεσσαλονίκης, από τις 3 νωρίς το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, όταν θα είναι σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων. Την Κυριακή δεν θα ισχύει κανένα μέτρο απαγόρευσης.
Κατά τη διάρκεια των ημερών εξόδου και επιστροφής, πάντως, η τροχαία ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο πόδι όλη η δύναμη της Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι και την περίοδο της Πρωτομαγιάς, όπως και του Πάσχα, δεν θα σημειωθούν τροχαία δυστυχήματα. Όπως ανακοινώθηκε χθες, ειδικά συνεργεία θα ελέγχουν τις επικίνδυνες παραβάσεις, δηλαδή αυτές που αφορούν τα όρια ταχύτητας, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την αντικανονική προσπέραση, την παραβίαση διπλής γραμμής και τη μη χρήση ζώνης και κράνους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!