Searching...

36χρονη δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο


Τραγικό τέλος είχε 36χρονη Γεωργιανή η οποία είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thousandnews.gr στις 26 Απριλίου στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο η άτυχη 36χρονη είχε πάει για εξετάσεις.Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δήλωσε την εξαφάνιση της μια ημέρα μετά.Από τότε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.
Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος ενώ από την τοξικολογική εξέταση προέκυψε ότι στην άτυχη γυναίκα είχε χορηγηθεί αναισθητικό φάρμακο χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ιατρική πράξη.
Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.
Η 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

1 σχόλια:

 
Back to top!